2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı YDL Dersi Güz Dönemi Ara Sınavı Hakkında
2019-2020 Eğitim Öğretim yılında uzaktan eğitim yoluyla verilen zorunlu ortak derslerden YDL 181 - YDL 183 - FOL 183 derslerinin ara sınavları gözetimsiz uzaktan (online) olarak yapılacaktır. Bu sınavların genel başarıya etkisi % 20’dir. 9 Kasım Cumartesi günü uygulanacak olan sınav oturumları aşağıdaki tabloda belirtildiği şekildedir; Tabloda ayrıca ders birleştirmeleri detaylı olarak görülebilir.

Öğrencilemizin tabloda yer alan bilgilere göre YDL dersini hangi bölüm ile birlikte alıyorlarsa belirtilen tarih ve saatte sınavı çözmeleri gerekmektedir. 9 Kasım tarihinde herhangi bir mazeretten dolayı sınavı alamamış öğrenciler için 10 Kasım tarihinde 9:00 - 12:00 saatleri arasında ek oturum imkanı verilecektir. İlgili sınav tarihinden önce, öğrencilere sınav oturum linkleri ve sınav hakkında genel bilgilendirme http://ydl.karabuk.edu.tr web sayfası üzerinden ve sms yoluyla yapılacaktır.

Öğrencilerimizin ders ve sınav ile ilgili bütün duyurular için http://ydl.karabuk.edu.tr web adresini takip etmeleri önemle rica olunur.

Ara sınav tarih ve saatlerini öğrenmek için tıklayınız.