YDL 183 - YDL 184 Yaz Okulu Final Sınav Hakkında
Değerli Öğrenciler,

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında uzaktan eğitim yoluyla verilen zorunlu ortak derslerden YDL 183 - YDL 184 yaz okulu derslerinin ara sınavları UNIKA (online sınav uygulaması) üzerinden gözetimli (yüz yüze) olarak  11 Eylül (Pazartesi) 2023 tarihinde saat 13:30'da Yabancı Diller Yüksekokulu binası LAB 114 ve LAB 214'te yapılacaktır.

**YDL 183- YDL 184 derslerini birlikte alanlar arka arkaya iki sınav oturumuna katılacak olup ayrı bir gün ve saatte sınava girmeyeceklerdir.

YDL final sınavı çoktan seçmeli (test) 40 soru 45 dakika şeklinde yapılacak olup sınav başlama saatinde (sınavın sistemde belirlenmiş başlama saatinde) süre işlemeye başlayacaktır ve öğrencilerimiz ağırlıklı olarak son 7 haftanın içerikleri olmak üzere ilk 7 hafta içeriğinden de sorumlu olacaklardır.

***Dikkat!***

Sınavı çözmek için ilgili tarihte sınav başlama saatinden önce sınav salonunda hazır bulunarak UNIKA Online Sınav Uygulaması üzerinden sizler için belirlenmiş olan süreler (15 dk) içerisinde sisteme giriş yapmanız gerekmektedir. 

Sınavın yapılacağı gün saat 13:30'dan önce sisteme giriş yaparak sizler için belirlenmiş olan sınav başlama saatini kontrol etmeyi unutmayınız.

 
Örnek: Sınav saatiniz 13:30 olarak tanımlanmışsa, sisteme 13:30-13:45 saatleri arasında giriş yaparak sınava başlamanız gerekmektedir. 
Sınav süresi 30 dk olup sınava başladıktan sonra süre işlemeye başlayacaktır.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yabancı Dil sınavına erişim için cihazınıza uyumlu olan UNIKA Online Sınav Uygulamasını https://onlinesinav.karabuk.edu.tr/ adresinden indirebilirsiniz .

Sisteme girişte; 
Kullanıcı adınız öğrenci numaranızdır. 
Şifreniz TC Kimlik numaranızdır.
 
Sınava erişmek için: UNIKA Online Sınav Uygulaması
 
Dikkat! Sisteme giriş yapamazsanız, OBS sistemine giriş yaparak TC Kimlik numaranızı kontrol ediniz.