YDL 183 - YDL 184 Yaz Okulu Final Sınav Telafisi Hakkında!
2020-2021 Eğitim Öğretim yılı yaz okulu döneminde uzaktan eğitim yoluyla verilen zorunlu ortak derslerden YDL 183 - YDL 184 derslerinin final sınavları gözetimsiz / uzaktan (online) olarak 05 Eylül (Pazar) 2021 tarihinde yapılmış olup sınavda sorun yaşamış ve sağlık v.b. mazeretlerden dolayı sınava giremeyen öğrenciler için aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde telafi sınavı yapılacaktır.
 
YDL Yaz Okulu Final Sınav Telafileri : 10 Eylül (Cuma) 2021
YDL 183 (Yabancı Dil I) - 16:00
YDL 184 (Yabancı Dil II) - 17:00


***Dikkat!***
Sınavı çözmek için 10 Eylül (Cuma) 
http://sinav.karabuk.edu.tr/ linkinde sizler için belirlenmiş olan süreler (15 dk) içerisinde sisteme giriş yapmanız gerekmektedir. 

Sınavın yapılacağı gün saat 16:00'dan önce sisteme giriş yaparak sizler için belirlenmiş olan sınav başlama saatini kontrol etmeyi unutmayınız.

Örnek: Sınav saatiniz 16:00 olarak tanımlanmışsa, sisteme 16:00-16:15 saatleri arasında giriş yaparak sınava başlamanız gerekmektedir. Sınav süresi 45 dk olup sınava başladıktan sonra süre işlemeye başlayacaktır.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yabancı Dil sınavına erişim için aşağıdaki adresten sisteme giriş yapmanız gerekmektedir. 
Sisteme girişte kullanıcı adınız öğrenci numaranızdır. Şifreniz TC Kimlik numaranızdır.
 
Sınava erişmek için: http://sinav.karabuk.edu.tr/
 
Dikkat! Sisteme giriş yapamazsanız, OBS sistemine giriş yaparak TC Kimlik numaranızı kontrol ediniz.
 
Yine sisteme giremezseniz veya farklı bir sorun yaşarsanız, linkte yer alan sorun bildirim formunu 11 Eylül tarihine kadar doldurunuz ve web sayfasında yayınlanacak olan duyuruları takip ediniz.

Sorun Bildirim Formu için tıklayınız...


YDL final telafi sınavı çoktan seçmeli (test) 40 soru 45 dakika şeklinde yapılacak olup öğrencilerimiz ağırlıklı olarak son 7 haftanın içerikleri olmak üzere ilk 7 hafta içeriğinden de sorumlu olacaklardır.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Öğrencilerimizin ders ve sınav ile ilgili bütün duyurular için http://ydl.karabuk.edu.tr/ web adresini takip etmeleri önemle rica olunur.