YDL 181 - YDL 183 - FOL 183 Derslerinin Güz Dönemi Bütünleme Sınavları
Değerli Öğrenciler,

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında uzaktan eğitim yoluyla verilen zorunlu ortak derslerden YDL 181 - YDL 183 - FOL 183 derslerinin bütünleme sınavları gözetimsiz / uzaktan ve çevrimiçi (online) olarak 22 Ocak (Cumartesi) 2022, 19:00 - 20:00 saatleri arasında yapılacaktır. 

Lütfen duyuruyu dikkatli bir şekilde okuyunuz.


Final sınavında sorun yaşamış veya final sınav sonucu itibariyle dersten başarısız olmuş bütün öğrencilerimiz bütünlemeye girebileceklerdir.

YDL bütünleme sınavı çoktan seçmeli (test) 40 soru 45 dakika şeklinde yapılacak olup sınava başladıktan sonra süre işlemeye başlayacaktır ve öğrencilerimiz ağırlıklı olarak son 7 haftanın içerikleri olmak üzere ilk 7 hafta içeriğinden de sorumlu olacaklardır.

Sınavda dinleme soruları da olduğundan kulaklık kullanmanız veya sınava bilgisayarınızdan giriyorsanız sınav esnasında sessiz bir yerde olmanız gerekmektedir.

***Dikkat!***

Sınava girecek öğrenci sayısına göre sınav oturumlara ayrılabilir.
Öğrencilerimiz kendileri için belirlenmiş olan sınav başlama saatinde sınava erişim sağlayabileceklerdir.

Sınavı çözmek için 22 Ocak
 (Cumartesi) UNIKA Online Sınav Uygulaması üzerinden sizler için belirlenmiş olan süreler (15 dk) içerisinde sisteme giriş yapmanız gerekmektedir. 
Sınavın yapılacağı gün saat 18:00'dan önce sisteme giriş yaparak sizler için belirlenmiş olan sınav başlama saatini kontrol etmeyi unutmayınız.

 
Örnek: Sınav saatiniz 19:00 olarak tanımlanmışsa, sisteme 19:00-19:15 saatleri arasında giriş yaparak sınava başlamanız gerekmektedir. 
Sınav süresi 45 dk olup sınava başladıktan sonra süre işlemeye başlayacaktır.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yabancı Dil sınavına erişim için cihazınıza uyumlu olan UNIKA Online Sınav Uygulamasını https://onlinesinav.karabuk.edu.tr/ adresinden indirebilirsiniz .

Sisteme girişte; 
Kullanıcı adınız öğrenci numaranızdır. 
Şifreniz TC Kimlik numaranızdır.
 
Sınava erişmek için: UNIKA Online Sınav Uygulaması
 
Dikkat! Sisteme giriş yapamazsanız, OBS sistemine giriş yaparak TC Kimlik numaranızı kontrol ediniz.

Yine sisteme giremezseniz veya farklı bir sorun yaşarsanız, linkte yer alan sorun bildirim formunu doldurunuz ve web sayfasında yayınlanacak olan duyuruları takip ediniz.
Formu eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir aksi takdirde değerlendirmeye alınmayacaktır.

Sorun Bildirim Formu için tıklayınız...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dikkat!!!

08 Kasım 2021 tarih ve 2021/13-(01) sayılı Yönetim Kurulu Kararı gereğince sınavlarda elektrik kesintisi, internet kesintisi vb. gibi mazeretlerin öğrenci tarafından belgelendirilmesi gerekmektedir. Durumunu belgelendirmeyen öğrenci telafi sınavına alınmayacaktır. Belgeler YDL Bölüm Başkanlığı'na elden teslim edilecek veya ydl@karabuk.edu.tr adresine e-posta yoluyla gönderilecektir.
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Öğrencilerimizin ders ve sınav ile ilgili bütün duyurular için http://ydl.karabuk.edu.tr/ web adresini takip etmeleri önemle rica olunur.